Hva gjør vi?
Design

Visuell identitet

Kommunikasjon

strategi

Arkitektur

Webdesign

Reklame

Mistrol tilbyr hele spekteret av markedskommunikasjon og vi strekker oss langt for å møte oppdragsgivers behov, ambisjon og budsjett. Vi jobber tett med våre kunder for å skape sterke konseptuttrykk, fra idé til ferdig resultat. 

Vår kompetanse strekker seg fra strategi, merkevarebygging og innholdsproduksjon,  til webdesign, interiørdesign og 3D visualisering. Vi skaper visuelle opplevelser for alle  flater og kanaler.

Kampanjer

Innholds-

markedsføring

Magasin

Konsept

3D modellering

Interiørløsninger

Visualisering

Dekor

Flerfaglig
design

Vi kan utføre

flerfaglige prosjekter

sømløst

Vi utvikler kommunikasjonsinnhold som engasjerer og involverer målgruppen som skal nås, på alle flater og kanaler. Vi har god erfaring og vet hvor krysningspunktet mellom innsikt, kreativitet og kanalvalg gir best resultater. Det handler om å formidle gode historier basert på troverdig og relevant informasjon. God reklame skal engasjere.

 

Magasindesign utformes i en visuelt tiltalende innpakning, med tydelig kommunikasjon i bunn. Vi jobber tett med våre kunder for å skape sterke konseptuttrykk, fra idé til ferdig produkt. Det er dette som gir helhet og gode resultater. Å få oppmerksomhet og bli husket.

Vi utvikler identiteter. Dette handler om å skape et visuelt språk med egenart. Identitet skal settes i et system for konsekvent og helhetlig regi. En sterk merkevarestrategi gjenspeiler også helhet i verdikjeden, og skal tydelig skille bedriften eller produktet fra konkurrentene. Dette er ofte en forutsetning for å lykkes. Som partner med flere av Vestlandets sterke merkevarer, er vi også en aktiv medspiller i våre kunders prosesser. 

Vi jobber flerfaglig. Ved å levere kreative skreddersydde løsninger innen eksteriør -og interiørdesign, tydeliggjør vi en virksomhetsidentitet i fasader og lokaler. Vi skaper miljøer som gjør den enkelte virksomhet unik, men utformer også tegninger basert på oppdragsgivers preferanser, behov og budsjett. Ved behov visualiserer vi løsninger som en ferdig innredet 3D modell, der korrekte fargevalg, dekorelementer og møbleringsløsninger presenteres. Dette kan enkelt leveres som bilder, modell eller som filmer. Denne løsningen gir oppdragsgiver en stor trygghet i sine valg – før en byggeprosess starter, eller som et godt verktøy i prosessen å utrede et konsept.

 

Som interiørdesignere og prosjektledere følger vi hele prosessen, fra utforming til ferdig innredede lokaler hvor vi bistår med innkjøp av møbler og valg av dekorelementer som skal inn – basert på oppdragsgivers behov, ambisjon og budsjett.

ANSATTE

"

Vårt arbeid handler om å forstå, 

forenkle og formidle. Med det som 

verktøy lager vi sterk kommunikasjon 

for alle flater og kanaler.

Benedicte.jpg

Benedicte M. Cushing

Junior designer

benedicte@mistrol.no

992 99 673

Deya.jpg

Deyanira L. Seim

Senior AD

deyanira@mistrol.no

952 46 246

Marie.jpg

Marie R. 

Vatle

AD / Grafisk designer

marie@mistrol.no

404 96 906

Jannicke.jpg

Jannicke K. Gildernes

Grafisk designer

jannicke@mistrol.no

452 66 256

unnamed.jpg

Magni H. Dyrøy

Grafisk designer / Fotograf

magni@mistrol.no

984 02 761 (PERMISJON AUG 2020)

Ole.jpg

Ole Strønen

Byråleder / Partner

ole@mistrol.no

901 24 413

Marit Helen.jpg

Marit H.Iversen

Konsulent / Partner

marit@mistrol.no

957 43 801

Stig.jpg

Stig Furnes

Flerfaglig designer / Partner

stig@mistrol.no

415 56 770

Ian.jpg

Ian Holcroft

AD / Flerfaglig designer

ian@mistrol.no

976 89 914

Roger.jpg

Roger Joakimsen

3d visualisering / Utvikler

roger@mistrol.no

907 04 137